Autobuzele DAB / Den Oudsten B96 / DAF Berkhof/Wright Commander

DAB-urile au venit în două loturi de câte 10 maşini, primul la sfârşitul anului 2007, al doilea, la începutul anului 2008. Este vorba despre modelul DAB 15 – 1200 C – MK.III. Haideţi să le vedem:
Mai întâi, evidenţa:

DWHDWIDWJDWKDWL


DWM

DWN


DWODWP
DWR

FPU
FPV

FPW
FPXFPY

FPZFRA
FRCFRDFREAici găsiţi o prezentare mai complexă, pe care am efectuat-o în zilele în care aceste autobuze deţineau supremaţia locală în oraşul nostru: http://www.youtube.com/watch?v=5w4WURA9PD4


Autobuzele Den Oudsten Bussen B 96 / DAF


Au fost fabricate în anii 2000 – 2001 şi au lucrat pentru HTM den Haag (Olanda). Transurb-ul a optat pentru 30 de veterani care au intrat în serviciul local în 2010, într-o formă excepţională! Mulţi prieteni şoferi susţin că aceste autobuze sunt cele mai bune achiziţii pe care le-a făcut regia noastră de transport.
Pentru început, evidenţa:
Şi acum, prezentarea foto a bijuteriilor:
LSDLSILSJLSLLSNLSOLSR


LSS


LST


LSVLSZ


LTA


LTBLTCLTDLTELTFLTH


LTJLTLLTMLTN


LTO


LTRLTTLTU


LTVLTW


LTYLTZ


O prezentare video pe care am realizat-o acestor autobuze poate fi vizionată la: http://www.youtube.com/watch?v=4riXLHUUdKY
LAD


 LAE


LAF


LAG


LAH


LAI


LAK


LAL


DAF BERKHOF SB 250
Aceste autobuze au fost fabricate între anii 2003 – 2004 și au deservit doi operatori de transport (Hermes – Eindhoven și Novio – Nijmegen) până să ajungă în urbea noastră (iarna anului 2014). Regia de transport local a reușit să achiziționeze 20 de astfel de bijuterii pe care le-am botezat “rachete” datorită modului rapid și silențios de funcționare, a gradului de confort sporit în ceea ce privește transportul călătorilor precum și a siguranței oferite în timpul curselor. Au fost îndrăgite încă de la debut și – alături de șoferii care le conduc – continuă să ne impresioneze zilnic.
Iată corespondența numerelor de parc:
Si prezentarea propriu-zisă:
YMM

YMN

YMPYMR


YMT

YMU

YMV

YMWYMY


YMZ


YNC

YNF

YNH

YNI

YNJ

YNK

YNL

YNM


YNN

YNO


Al doilea lot de Berkhof-uri achiziţionat de societatea noastră de transport local a fost format din 20 de capacităţi dintre care patru au rulat pentru Nijmegen si au fost propuse pentru susţinerea den Haag, două au activat pentru Schiphol şi celelalte 14 au muncit pentru GVB. Maşinile se menţin într-o condiţie tehnică excepţională şi continuă să impresioneze prin siguranţă, eleganţă şi grad de confort.


DCX:DDB:DDE:DDH:DDI:DDJ:DDK:EGY:EGZ:EHA:EHB:EHC:EHD:EKK:
EKL:EKM:
EKN:EKO:EKP:EKR:

Wright Commander-urile SB 200: primul lot


În primăvara acestui an a fost achiziţionată de la Womy – firmă prin care societatea noastră de transport local a mai adus în circuitul urban Den Oudsten-urile şi Berkhof-urile SB 250 –  o “trupă” de 25 de autobuze care a debutat repejor la trasee. Doar câteva dintre achiziţii au necesitat intervenţii minore; restul au trecut testele şi continuă să activeze fără probleme în slujba călătorilor.

Iată corespondenţa dintre numerele de parc originale ale acestor mijloace de transport şi cele actuale (lista a fost realizată de Pavlos Andreas – unul dintre tinerii gălăţeni care susţine serviciile oferite de S.C. Transurb S.A., oferă propuneri logice şi se documentează mereu în privinţa schimbărilor):


Să vedem şi galeria: pas cu pas, printre eroi:

-LJR:-LJS:-LJT:-LJU:-LJV:-LJW:-LJX:-LJY:-LJZ:-LKA:-LKB:-LKC:-LKD:-LKE:-LKF:-LKG:

-LKH:-LKI:

-LKJ:-LPP:-LPR:-LPT:-LPV:

-LPW:-LPX:

După câteva luni de la debutul primului lot de autobuze Wright Comander (SB 200), societatea noastră de transport public local a mai achiziţionat 15 capacităţi, în prezent toate funcţionale.
Corespondenţa dintre numerele de parc originale şi cele primite pentru desfăşurarea activităţii pe plaiuri gălăţene a fost realizată de Pavlos Andreas:Să vedem prezentarea eroilor din cel de-al doilea lot de SB 200:

-PHW:-PHX:
-PHY:-PIE:-PIH:
-PIJ:-PIL:-PIO:
-PIP:
-PIU:
-PIV:

-PIW:
-PIX:
-PIY:       -PJA: