luni, 7 noiembrie 2011

1408, victima delicvenţilor

În seara zilei de 5 noiembrie, un grup de tineri  pus pe „fapte mari” s-a înarmat cu pietre de... „dimensiuni medii” şi a decis s-atace primul mijloc de transport care urma să-i apară în cale. Ceasul fatidic a făcut ca mijlocul de transport respectiv să fie MAZ-ul 1408...
Atacul stupid şi totodată inconştient s-a desfăşurat în Ţiglina I, în zona liceului Pedagogic. 1408 s-a ales cu parbrizul spart precum şi cu unul dintre canatele celei de-a doua uşi. Dumnezeu a fost de partea celor nevinovaţi: atât şoferul cât şi călătorii au scăpat doar c-o sperietură zdravănă.
Vine acum şi întrebarea care cu siguranţă n-a luminat minţile tinerilor noştri teribilişti: dacă pietroaiele acelea nimereau vre-un călător, dacă se ajungea la spitalizări sau poate la... ceva mult mai grav?! Idioţia a costat mereu dar evident că nu suficient pentru a-i face pe unii tineri să conştientizeze. Legile şi educaţia, chaque jour, mes amis... Vinovaţii n-au fost prinşi (încă şi probabil niciodată).
1408 a primit deocamdată un canat de la 1401 şi să vedem ce se va întâmpla şi cu parbrizul... va fi donat tot de marele absent sau va veni de la Buzău?
Mai jos, 1408 în zilele lui bune...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu