sâmbătă, 26 iulie 2014

1401 – astăzi, la ședința foto

Din rândul MAZ-urilor electrice am avut, până acum, ca invitați la prezentare, pe 1403 și 1406. Astăzi, completăm arhiva cu 1401, cel care, în momentul de față este considerat cel mai bun troleibuz din întregul lot achiziționat de regia noastră de transport local și totodată cel mai bun din întregul parc de electrice al Autobazei 1.
Pentru invitatul nostru, perioada de convalescență s-a încheiat; de luni, el strălucește din nou la locale. Personalul de întreținere și reparații a făcut din nou treabă bună. Și au fost destule de rezolvat!
1401 se comportă în trafic sigur și eficient iar relația dintre el și titularii pe care îi are este una perfectă. Indiferent de haosul din trafic, călătoriile sunt mereu sigure și liniștite!
Da, e drept că exteriorul prezintă unele cicatrici… sunt semnele cu care orice erou se poate lăuda după luptele din traficul local. Salonul păstrează majoritatea echipamentelor originale într-o condiție excepțională iar cabina vorbește despre personalitatea titularilor: curată, parfumată, îngrijită… câteva iconițe, un strop de credință și-n rest… Doamne ferește-ne de rele!
Iată și galeria foto, realizată pe parcursul a două ture, la traseul 102:
-exteriorul:








-salonul:















 
-cabina:
 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu