marți, 20 ianuarie 2015

Ne pozează Den-ul LAF

Invitatul acestei ședințe de prezentare este fostul den Haag 180, rebotezat LAF în circuitul de transport gălățean. Acesta face parte din ultimul lot de autobuze Den Oudsten B96 achiziționat de regia noastră de transport local și, precum colegii săi, marchează o prezență sigură și constantă la trasee precum și la cursele convenție.
La condiția sa tehnică excepțională adăugăm aspectul îngrijit, atât la exterior cât și în ceea ce privește salonul. Sistemele de iluminare sunt active integral, încălzirea este funcțională iar izolația se păstrează în condiții optime.
LAF beneficiază de doi titulari pricepuți care l-au ferit de incidentele din trafic și totodată l-au condus și-l conduc într-un mod elegant, eficient. Călătorii sunt tratați corect și politicos iar deplasările sunt cursive și lipsite de evenimente neplăcute. Asta înseamnă să fii profesionist și să știi cum să-ți păstrezi și să-ți motivezi mașina!
Ședința foto s-a desfășurat în terminalul de la Metro. LAF a ieșit – ca de obicei – curat la serviciu însă condițiile meteo i-au “pătat” exteriorul încă de la prima cursă.






 
Salonul a fost curățat – din nou – înainte de plecarea din Piața Centrală…














 
Cabina se prezintă simplă dar îngrijită; deodorizantele și iconițele susțin o nouă zi de muncă.
 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu