marți, 24 martie 2015

A venit și rândul lui YNL…

Duminică seara, Berkhof-urile au mai “marcat” o prezentare: de această dată l-am avut invitat pe fostul Novio 1711, cel pe care noi l-am botezat YNL.
Încă de la debut, titularii acestui mijloc de transport și-au concentrat atenția și implicit experiența dobândită în numeroșii ani de muncă asupra pregătirii sale tehnice iar rezultatul - promovat cu sprijinul personalului profesionist al Autobazei 1 – este unul excepțional!
YNL iese aproape zilnic la traseele locale și-și poartă călătorii spre destinații într-un mod sigur, elegant și eficient. De asemenea, s-a lucrat și la aspectul său exterior: cicatricile au fost îndreptate și acoperite, roțile au primit capace de protecție model MAZ 203, sistemele de iluminare exterioară au fost activate integral iar patru dintre geamurile laterale au fost schimbate cu unele dotate cu fante de aerisire.






 
Salonul păstrează elementele sale originale și-și menține confortul. Canatele ușilor sunt sincronizate corespunzător, butoanele de avertizare sunt funcționale, sistemul de încălzire rămâne ambițios iar luminile din salon sunt active integral. Un alt aspect demn de notat este menținerea curățeniei.

















 
Cabina își păstrează simplitatea; sunt doar câteva mici “particularități” aduse de titulari: o husă pentru scaun, câteva “pad”-uri pentru bord, odorizante, iconițe și nu în ultimul rând… tricolorul românesc. Și toate se îmbină perfect!







 
Ședința foto s-a desfășurat la ceas de seară, în zona Gării C.F.R.; puțin praf, puțină oboseală, puțină agitație… nimic nu poate știrbi însă prestanța Berkhof-ului YNL!


Un comentariu:

  1. YNL poate fi cu adevarat numit "Regele Berkhof-urilor"! Este unul dintre cele mai bune si mai ingrijite autobuze DAF Berkhof SB250!

    RăspundețiȘtergere