miercuri, 21 septembrie 2011

O problemă mai veche...

Din nou pe bucla de racord dintre Prelungirea Coşbuc şi Brăilei, acolo unde oamenii aflaţi în slujba legii îşi parchează maşinile cu comoditate, stânjenind astfel traficul mijloacelor de transport. Fireşte că nu intervine nici un poliţist sau jandarm... Asta ar fi culmea, între „aliaţi” există respect!
Mergând după principiul comodităţii, fiecare angajat de la M.J. caută să-şi parcheze maşina cât mai aproape de locul de muncă... Nu contează parcarea liberă din dreptul Casei Sindicatelor sau cea umbroasă, din dreptul blocurilor M...
Din comoditatea unora, mijloacele de transport opresc la semafor (în loc să aibă drum liber pe racord) şi abia apoi intră pe Brăilei. Trebuie ştiut că fiecare minut pierdut de-aiurea în trafic se scade din timpul liber pe care conducătorul ar trebui să-l aibă la capăt de cursă... Adică două, trei minute, cât să-şi relaxeze musculatura şi privirea înaintea unei noi... „brazde”. Dragi corifei ai M.J.-ului, ar fi mare păcat să nu le facem viaţa un calvar şoferilor parcând pe unde ne taie capul... Iată episodul de astăzi, cu 628 în rolul principal.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu