luni, 26 septembrie 2011

LSN – unul dintre DAF-urile norocoase

Norocul acestuia constă în echipa de şoferi titulari care are grijă de el şi-l întreţine corespunzător. N-am să intru în detalii tehnice; vă pot spune doar că toţi cei care îşi respectă meseria şi preţuiesc mijlocul de transport pe care îşi efectuează serviciul se implică pe lângă mecanici.
LSN-ul arată mereu îngrijit, atât la exterior (singurul DAF care are colţare negre şi o uşoară „arcuire” elegantă a apărătorilor – efect oferit pe bază de vopsea – la care adăugăm sistemul de iluminare funcţional integral plus alte mici operaţii de bun gust care fac ca vehiculul s-arate ca nou) cât şi la interior, unde salonul este mereu curat şi menţinut într-o condiţie optimă pentru călători.
De asemenea, cei doi şoferi care îşi efectuează serviciul pe acest DAF asigură o relaţie politicoasă cu pasagerii şi totodată sunt experţi într-ale meseriei de bază: călătoria se desfăşoară în condiţii liniştite, adică fără manevre bruşte sau alte aspecte care ar deranja confortul călătorilor. Nici nu simţi când ai ajuns la destinaţie.
Postez mai jos câteva fotografii cu o maşină întreţinută în mod profesionist de către profesionişti:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu