luni, 5 septembrie 2011

FRE continuă epopeea DAB-urilor căzute

DAB-urile au început să-şi spună vârsta... FPX nici n-a apucat să înţeleagă prea bine traseele noastre locale (sau convenţiile) că s-a trezit dezmembrat în parc din cauza unor... pinioane de la cutia de viteze. A urmat DWH, care a avut un come-back şi a sfârşit prost – cu pistoanele „la vedere”. Pe urmă, DWL şi DWI au abandonat şi ei lupta... DWR pierde piese pe zi ce trece în aşteptarea unui parbriz care întârzie s-apară (dacă-l va primi vor fi multe piese de înlocuit, în ciuda sigiliilor amplasate) iar motorul lui FRE a făcut nazuri în luna iulie... Şi iată cum încă un DAB trece în stand-by. Nu l-am văzut pe FRE dar se spune că şi el a început să fie... „ciugulit”.
În formatul actual, active la trasee rămân DWM şi FRD. La care trebuie să notăm şi contribuţiile „secundare” ale lui DWO, FPV, FPY, FRA şi FRC. Restul... sunt rarităţi demne de surprins în poze.
Postez mai jos, cea mai recentă fotografie cu DAB-ul FRE. Am efectuat-o la data de 21.06.2011 când acest DAB deservea traseul 102; îl deservise şi-n urmă cu câteva zile, întârindu-mi convingerea că va obţine titulatura alături de autobuzele de „moment”: DAF-uri şi MAZ-uri. N-a fost să fie...

În cazul în care nu-l vom mai revedea la trasee, măcar să rămânem c-o amintire:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu