joi, 17 aprilie 2014

Urmările acelei… greve spontane

Din punctul meu de vedere, am considerat Primăria – acționară de bază la S.C. Transurb S.A. – vinovată de haosul din transportul local, iscat la sfârșitul lunii trecute; însă nemulțumirile celor pe care se sprijină Transurb-ul - șoferii profesioniști, “motorul” acestei instituții – au vizat, în mare parte, hotărârile stabilite de superiorii lor, de la “birouri”.
A fost un moment de adevăr, un moment de îndrăzneală… Acea clipă când sinceritatea te atinge la coaste și-ți cere să-i dai glas
Comisia investită de primar promite o nouă organizare. Ni se cere – așadar – să mai credem, pentru a suta oară, în viața noastră de contribuabili, într-o societate civilizată… Ei cum naiba s-o obții într-un cadru demn de lumea a III-a, în care investițiile sunt minore iar pretențiile… majore???
Iată articolul pe care cei de la “Viața Liberă” l-au formulat drept… “epilogul” protestului unui grup de oameni muncitori care doresc un salariu decent și un gram de respect din partea celor pe care îi slujesc și din partea celor care îi dirijează.
De ce e așa de greu în… mentalitatea unui oraș din estul României?! Doar suntem oameni, muncim și dorim să ne bucurăm de o viață normală! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu