miercuri, 23 decembrie 2015

În Ajun de Crăciun

Să-ţi doreşti să aduci bucurie în sufletele celor din jur şi să organizezi un eveniment impresionant pentru ei este un aspect pe cât de sincer, pe-atât de rar!
După luni de pregătire, vine ziua cea mare când culegi rezultateleŞi nimic nu-i mai frumos decât să-i vezi bucuroşi, fiindcă bucuria lor este bucuria ta!
Anul acesta, bunătatea, dăruirea şi ambiţia celor de la Centrul de Iniţiativă Comunitară, susţinute de IML Motoare, XXL şi Cofetăria Dana l-au adus din nou pe Moş Crăciun în Galaţi iar Transurb-ul i-a pregătit un autobuz cu care acesta să poată colinda oraşul pentru a întâlni cât mai mulţi copii. Evenimentul s-a bucurat de succes încă de la început: deşi mijlocul de transport desemnat ar fi trebuit să se deplaseze între Cartierul Micro 19 şi Parcul C.F.R. pe parcursul a şapte ore, au fost necesare câteva curse alternative până la Inelul de Rocadă – pentru a nu-i lăsa pe micuţi să aştepte prea mult întrevederea cu Moşul.
Ştiu că a fost obositor; dar ştiu că s-a şi meritat. Cu un conducător auto răbdător, Crăciuniţe, Elfi şi colindători… vă urez Crăciun Fericit tuturor













Un comentariu:

  1. A fost frumos.Mi-as fi dorit si eu sa ajung pentru cateva cadre cu acest eveniment insa pregatirile de Craciun mi-au cam dat de furca si am ratat evenimentul...

    RăspundețiȘtergere