vineri, 4 decembrie 2015

DDK la prezentare

Invitatul acestei şedinţe foto face parte din cel de-al doilea lot de Berkhof-uri SB250 achiziţionat de Transurb Galaţi. Noi l-am botezat DDK; olandezii din Schiphol şi-l amintesc ca fiind 235… Important este că ambiţia, pasiunea şi experienţa celor care l-au conceput, continuă să se reflecte după ani şi ani în acelaşi mijloc de transport sigur, eficient, cu mare poftă de viaţă.
DDK a avut nevoie de puţin… “machiaj” înainte de debutul în regimul de transport local. În rest… a fost şi se menţine impecabil iar sub conducerea titularilor, promite o prezenţă sigură şi constantă.
Tinereţea n-a apus pentru mijlocul nostru de transport care şi-a păstrat sprintul fără a da… palpitaţii motorului. Sistemul de iluminare extern este activ integral, izolaţia este excepţională, uşile sunt sincronizare corespunzător, salonul se prezintă mereu îngrijit iar băncile îmburetate, învelite în vinilin sunt mult mai eficiente decât cele cu huse textile. Încălzirea este funcţională, atât în salon cât şi pentru conducătorul auto, la fel şi iluminarea interioară. Cabina a primit o perdeluţă discretă şi câteva îmbunătăţiri minore. În rest… lui DDK nu-i mai lipsesc decât afişajele digitale pentru anunţarea traseelor. Poate, într-o zi, când se va respecta şi se va investi mai mult în transportul local.
-exteriorul:








-salonul:


















-cabina:













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu