joi, 28 aprilie 2011

Troleu, necesit atenţie

Este vorba despre unul dintre troleibuzele MAZ 203 T, probabil cel mai nefericit din tot lotul de „zece electrice” achiziţionat de Transurb... „Numele său”: 1403. N-aş dori ca postarea mea s-aibă un... aspect inflamator; este păcat ca unul dintre cele mai active troleibuze din parcul autobazei gălăţene să sufere din cauza unor mărunţişuri - sper doar s-atrag atenţia celor responsabili.
În prezent, 1403 nu mai are capacele de protecţie ale semnalizărilor laterale, unul dintre becurile de orientare laterală a dispărut (partea stângă, posterioară) şi nici interiorul nu se prezintă într-o stare prea grozavă: lămpile pentru accesul în salon au dispărut ( e singurul troleibuz care nu le mai are funcţionale!), la fel şi gumele de protecţie ale opritorilor precum şi căpăcelele din zona inferioară a acţionării canatelor. În plus, semnele de graffiti... se conservă. Majoritatea şoferilor curăţă porcăriile exprimate cu markere şi spray-uri (îmi amintesc aici de situaţia deplorabilă a lui 1400 sau de cea a lui 1404) însă la 1403, acestea dăinuesc...
În trecut, troleibuzul a mai avut două probleme pe care le-am semnalat, la vremea respectivă, şoferilor dar măsurile au fost luate destul de târziu (bara de susţinere cu geam din dreptul primei uşi era desprinsă în zona inferioară iar unul dintre panourile superioare de lângă aceeaşi uşă era desprins).
Sper ca viitorul să fie mai bun cu 1403, şi să îi aducă atenţia cuvenită...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu