sâmbătă, 29 octombrie 2011

Sezonul rece cere... anvelope!

DAF-uri care au primit roţi de MAZ-uri... IKARUS-uri cu roţi de DAF-uri şi MAZ-uri 203 T cu roţi de DAB-uri... Transferuri necesare! E drept, schemele de culoare ale jantelor ar putea stârni întrebări care şi-ar găsi răspunsul într-o dispută mai veche, de natură finaciară: regia de transport cere, conform legislaţiei, anvelope adecvate pentru sezonul rece iar primaria nu are deocamdata de unde sa dea bani pentru ele... Asadar, în lipsa fondurilor necesare, anvelopele aflate intr-o stare mai buna sunt transferate între mijloacele de transport existente, mai precis pentru rotile axelor motoare!

Experienţă versus supravieţuire... Sper ca gălăţenii cu putere de decizie să nu fie într-atât de tâmpiţi încât să nu realizeze importanţa unui transport în comun adecvat cerinţelor umilei noastre urbe! Să nu uităm, dragi  cetăţeni, cine „învârte” oraşul şi cine ne asigură deplasarea către destinaţiile dorite!

Mai mereu au fost probleme cu fondurile necesare pentru achizitionarea anvelopelor si echipamentelor... Anul acesta nu este exceptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu