joi, 14 februarie 2013

Ordine şi disciplină – măcar la ceas de seară

Evident, NICI UNA dintre persoanele cu putere de decizie nu au luat măsuri în ceea ce priveşte ambrambureala de la terminalul din Piaţa Centrală. Degeaba se supără şoferii microbuzelor private şi degeaba se ceartă vatmanii cu conducătorii motorizatelor care ajung în terminalul din Piaţa Centrală: există promisiuni dar nu şi rezultate! Până la urmă, capătul lui 11 a fost mutat la locul de întoarcere a lui 12 şi 15 iar 8b şi 35 şi-au găsit loc pe... marginea rondului destinat tramvaielor.
După lăsarea serii, odată ce activitate pieţei se reduce semnificativ, autoturismele parcate abuziv în interiorul buclei de întoarcere dispar iar şoferii mijloacelor de transport reuşesc, în cele din urmă, să-şi găsească locul potrivit de staţionare, loc care să nu necăjească pe ceilalţi participanţi la trafic.
În cursul acestei seri, Den-ul LSN a profitat de absenţa grupului de autoturisme şi a parcat în interiorul buclei în timp ce, pe... „extremitate”, ZGT-ul 1252, răsuflă uşurat. E linişte, e bine şi toţi sunt mulţumiţi...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu