miercuri, 6 februarie 2013

UXB: o altă o Cobră surprinsă la prezentare

În cursul acestei amieze am avut în obiectiv una dintre cele mai active şi mai încăpăţânate Cobre aparţinând primului lot achiziţionat de regia noastră de transport local. Este vorba despre UXB, cea care se află aproape zilnic în serviciul călătorilor.
De-alungul carierei sale, UXB a schimbat câţiva titulari însă mereu a avut noroc: toţi cei care au condus-o şi care o conduc au avut grijă de ea şi au ştiut totodată să respecte pe cei aflaţi în salonul acesteia. Iată unul dintre motivele pentru care UXB se află mereu la datorie! Cel de-al doilea, de asemenea principal, este reprezentat de activitatea personalului de la Autobaza 1, personal care ştie să lucreze rapid şi eficient.
Din punct de vedere tehnic, subiectul acestei şedinţe foto îşi păstrează o dorinţă de muncă demnă de invidiat! La capitolul estetică, maşina promovează un aspect simplu dar îngrijit. Adaug faptul că UXB nu a fost implicat în accidente care să-i tulbure cariera sau să-i lase... „sechele”.








Salonul continuă să vorbească despre ceea ce înseamnă confortul într-un midibuz Guleryuz Cobra GD 160: izolaţie, perfectă, banchete comode, bare de susţinere rigide, trape şi geamuri rabatabile funcţionale, încălzire pe parcursul sezonului rece activă prin trei elemenţi, sistem de iluminare al salonului, activ integral.










Singura cabină de Cobră care a păstrat un aspect cât mai aproape de cel original este cea a lui UXB: geamul separator şi panoul adiacent sunt cele montate din fabrică. La acestea, s-a adăugat o perdeluţă discretă, două boxe în zona superioară precum şi o oglindă suplementară pentru o mai bună observare a activităţii din salon:






În ultima perioadă am avut ocazia să călătoresc deseori cu UXB. Părerea mea privitoare la activitatea acestui midibuz poate fi exprimată prin doar doi termeni: PRACTIC şi AMBIŢIOS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu