marți, 20 august 2013

Un alt erou în obiectiv: MAZ-ul 612


I se spune GL-52-PMG, sau pe scurt, 612 şi face parte din primul lot de MAZ-uri 203 care au debutat în regimul nostru de transport local, în toamna lui 2008. Prezenţa sa constantă în circuitul de transport local a fost întreruptă în cea de-a doua jumătate a anului trecut, când motorul său a cerut time-out.
După câteva luni de absenţă, profesioniştii Autobazei 1 au reuşit să-l facă pe 612 din nou apt pentru serviciul urban; şi iată cum unul dintre cele mai îngrijite şi mai întreţinute MAZ-uri s-a întors la datorie. Se întâmpla în luna aprilie a acestui an...
S-a produs şi o schimbare în ceea ce priveşte titularii, schimbare care păstrează însă o imagine pozitivă pentru ceea ce ar trebui să însemne serviciile oferite de un transport local civilizat: o deplasare sigură, lipsită de incidente, politeţe, amabilitate şi promptitudine în relaţia conducătorilor cu călătorii precum şi o maşină curată, întreţinută corespunzător.
Astăzi am avut ocazia de a realiza prezentarea lui 612, prezentare care s-a desfăşurat la terminalul din dreptul INTFOR. Eroul nostru mai avea câteva ture până la sfârşitul programului însă, prin implicarea titularilor, continua să-şi păstreze strălucirea!
Şi fiindcă tot am spus despre titulari, iată unul dintre ei, promovand o ţinută prezentabilă:



În ceea ce priveşte mijlocul de transport:
-exteriorul: mereu curat şi lipsit de cicatrici:








-salonul: pregătit corespunzător pentru deplasări sigure şi confortabile:












-cabina: simplă şi impecabilă în ceea ce priveşte curăţenia! Bordul, chederele geamurilor şi mocheta strălucesc ca-n prima zi de activitate. În plus, titularii au adăugat deodorizante, o husă curată pentru scaun precum şi-o învelitoare adecvată pentru volan...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu