miercuri, 6 noiembrie 2013

Ni se prezintă ZGT-ul 1265

Din anul 2006 – de când și-a început activitatea în regimul de transport local - și până-n prezent, ZGT-ul 1265 (fost 844 pentru serviciile RET) a marcat o prezență constantă. În urmă cu câțiva ani (prin 2009 – sper să-mi amintesc corect) a fost revopsit în schema de culoare originală, recăpătându-și astfel strălucirea exterioară, strălucire pe care o păstrează și astăzi.
Din punct de vedere tehnic, invitatul acestei prezentări n-a cauzat probleme majore. Mai mult, putem spune că este unul dintre ZGT-urile 4/6 care a necăjit rareori personalul de întreținere care activează în cele două depouri locale.
Aspectului exterior, mereu îngrijit, îi corespunde un salon curat și păstrat în condiții optime pentru transportul călătorilor. Acestora se adaugă condiția tehnică ireproșabilă precum și profesionalismul titularilor. Și iată cum ambițiosul 1265, susținut de cei care-l prețuiesc, continuă să ne deservească urbea într-un mod demn de apreciat.
Ședința foto s-a desfășurat în depoul de pe Magistrala C.S.G. cu puțin timp înainte ca eroul nostru să bifeze o altă ieșire de succes  în circuitul urban. Trecuse de inspecția zilnică și aștepta, recent spălat, întâlnirea cu călătorii săi…
-exteriorul:
 
 
 
 
 
 
 

-salonul:













 
-cabina:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu