duminică, 3 noiembrie 2013

Ședință foto pentru Den-ul LSD

Fostul Den Haag 135 – cunoscut drept LSD pe străzile urbei noastre – ne oferă o prezentare menită să susțină ceea ce înseamnă un autobuz pregătit corespunzător pentru transportul local de persoane.

Prima părere întotdeauna contează: exterior curat și lipsit de cicatrici cu sisteme de iluminare active integral.

Partea tehnică este însă cea mai importantă: o “inimă”sănătoasă într-un “corp” încă perfect. Vârsta invitatului nostru a cerut mici retușuri pe care personalul de mentenanță și intervenție al Autobazei 1 i le-au oferit mereu, cu promptitudine.

Salonul continuă să-și păstreze echipamentele originale, utile și confortabile pentru călătorii săi: mochetă rezistentă, banchete comode, iluminare interioară optimă, sistem de încălzire activ pe timp de iarnă și trape cu activare electronică funcționale pe parcusul verii sunt doar câteva aspecte demne de menționat în ceea ce reprezintă un serviciu profesionist.

Din câte am observat până acum, autobuzele Den Oudsten au noroc la titulari. LSD nu face excepție de la această remarcă personală; cei doi șoferi care îl conduc în circuitul de transport gălățean îl promovează într-un mod corespunzător, responsabil. Mai precis, ținută prezentabilă precum și deplasări sigure și liniare, marcate de-un comportament politicos în ceea ce privește relația cu pasagerii.

Invitatul nostru a decis să se prezinte în terminalul din dreptul Gării C.F.R. Să vedem rezultatul:

-exteriorul:









  
-salonul:













 

-cabina:






 

2 comentarii:

  1. In prima parte spuneati de partea tehnica excelenta insa acum doua saptamani pe la ora 7:30,LSD era oprit in statia Mazepa fara calatori si fara sofer.Mentionez ca autobuzul era foarte inclinat pe partea opusa usilor. Oricum LSD este un autobuz foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mici capricii care isi au rezolvare rapida; in aceeasi zi, LSD a revenit la locale, ambitios precum il stim mereu.

    RăspundețiȘtergere