marți, 14 ianuarie 2014

1406: o prezentare… electrizantă

Troleibuzul MAZ 203 T Eton pe care am ocazia să vi-l prezint în această seară este al patrulea exemplar de pe linia de producție din generația sa.
Orașul nostru a fost primul care a îndrăznit să… încerce produsele electrice ale celor de la MAZ. Unele creații au necesitat implicarea profesioniștilor de la Autobaza 1. Altele au dat dovadă de ceva mai multă ambiție…
1406 a avut o lansare bună în circuitul de transport gălățean. Problemele sale au apărut mai târziu și l-au reținut pentru o perioadă semnificativă departe de trasee. Ambiția celor din Autobaza 1 avea să-și spună însă ultimul cuvânt…
După două trimiteri în “Probe” – în vara respectiv toamna anului trecut – 1406 a fost asamblat în mod corespunzător și a revenit în circuitul urban.
Așa cum ne-am obișinuit, acesta continuă să-și păstreze un aspect simplu dar curat și să se deplaseze în mod sigur, elegant, profesionist, între terminale. Am observat – totodată – primele îmbunătățiri: învelirea șezutului banchetelor într-un material nou, rezistent. Să sperăm că acesta se va bucura de mai multă apreciere decât cel original (înțăcușat, rupt și mâzgâlit de către… fauna locală cu-n neuron dotare).
Haideți să vedem rezultatele:
-exteriorul:






 
-salonul:
















 
-cabina:
 







2 comentarii:

  1. In aceiasi seara am realizat si eu o calatorie cu 1406.Ce pot spune...deplasare buna si lina,viteze mari.Si daca 1406 este al 4-lea Maz 203T Eton,1404 este prototipul.

    RăspundețiȘtergere