miercuri, 11 iunie 2014

Arabesque revine pe mijloacele de transport local

Nu știu câți dintre dvs. își mai amintesc de cele patru mijloace de transport ale fostei R.A.T.U. – actuala Transurb – care au promovat prima campanie publicitară pentru firma Arabesque: Rocar-urile 117E 210, 215 și 218 precum și Tatra KT-4D 52 (actuala 1331). Se întâmpla în anul 1997… Mașinile alese pentru promovare au fost vopsite în galben și verde iar reclama de prezentare era realizată din material autocolant. Astăzi, din cele patru reprezentante, doar una mai trăiește: Tatra 1331, aflată în conservare în incinta depoului de pe Magistrala C.S.G. (și care și-a păstrat schema de culoare stabilită pentru promovarea acestei reclame!)
Iată că au trecut ani… iar Arabesque-ul continuă s-o ducă bine și iată că a încheiat din nou un contract de campanie publicitară cu Transurb-ul. De această dată, reclamele sunt mult mai simplist realizate și inscripționate în mod integral pe material autocolant.
Din punctul meu de vedere, un joc de nuanțe mai vii și un mesaj “ștrengăresc” ar fi atras mai multe priviri curioase…
Deocamdată avem două autobuze MAZ care s-au “băgat pentru imaginea” celor de la Arabesque: 609 (GL-48-PMG) și 613 (GL-60-PMG).
Mai jos, 609 surprins astăzi, lângă complexul Potcoava de Aur:
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu