miercuri, 27 noiembrie 2019

Prolog pentru Karsane

Cele 20 de midibuze Karsan Jest sunt pregatite pentru debutul la traseele locale. Alesii locali, alaturi de conducerea societatii de transport public Transurb S.A. au stabilit - deocamdata - 6 trasee ce vor fi deservite de noile achizitii. Spun "deocamdata" fiindca implementarea sistemului de e-ticketing anunta schimbari majore. 

Dar sa ne ne rezumam la viitorul apropiat, adica la ziua de 1 decembrie 2019, ziua stabilita pentru debutul Karsan-elor, anuntata deja in presa. Din 20 de midibuze, doar 12 vor iesi la trasee de Ziua Nationala. Iata repartitia lor:

-traseul 13: 2 midibuze (suplinesc un autobuz);
-traseul 15: 2 midibuze (suplinesc un autobuz);
-traseul 16: 2 midibuze (suplinesc un autobuz, cu mentiunea ca terminalul provizoriu de la Stadionul Siderurgistul va reveni la Trecere Bac);
-traseul 25: 2 midibuze (suplinesc un autobuz);
-traseul 35: 2 midibuze (suplinesc un autobuz, cu mentiunea ca repartitia pe acest traseu va consta in 2 midibuze si un autobuz);
-traseul 37: 2 midibuze (traseu nou infiintat, cu scopul de a suspenda linia de troleibuz 104 odata cu introducerea sistemului de e-ticketing).

S-a ales debutul noilor achizitii pe 1 decembrie si sper sa nu vad fotografii pe internet, presa si televiziune cu "Ziua Romanilor ce marcheaza la Galati debutul midibuzelor Karsan". Ar fi penibil. Un lucru bun se face in orice zi, nu la ocazii speciale. De ajuns cu aruncatul de sare in ochii multimii si postari cu "superiori" care nu cunosc NIMIC despre un mijloc de transport public local dar se pozeaza de amorul promovarii la volanul sau in incinta lui.

https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/137083-11-minibuze-noi-asteapta-sa-intre-pe-traseele-orasului 

Revenind la subiect: Karsan-ele sunt... "un prim pas spre o noua revolutie in transportul public local de persoane din Galati". Sper ca acest pas sa fie facut cu logica si cat mai eficient pentru calatorii urbei noastre. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu