vineri, 17 ianuarie 2020

Actualizare statistica mijloace de transport public local pentru anul 2019

Anul 2019 a adus "zestre noua" in curtea autobazei 1. Astfel, dupa achzitia celor 17 troleibuze Skoda Solaris in anii 2017-2018, anul 2019 a redeschis capitolul midibuzelor cu 20 de Karsan Jest nou-noute iar "sectorul" autobuze a primit 40 de autobuze BMC Procity 12, si acestea tot nou-noute. 
O parte din autobuzele vechi au prins mult meritata pensionare, altele au cazut surmenate, la datorie.

Troleibuzele MAZ Eton 203T au aparitii tot mai rare la trasee si cum extinderea retelei electrice de troleibuz continua sa ramana un vis schitat doar pe hartiile edililor pentru a mai "condimenta" cate o sedinta in ceea ce priveste transportul public local, este posibil ca acestea sa intre in conservare sau sa ruleze foarte rar, prin rotatie. 

Sectia Transport Electric a fost nevoita sa treaca tramvaiele Tatra KT-4D in conservare pentru a doua oara intr-un deceniu. Avand in vedere ca la Galati se intentioneaza pastrarea a trei trasee de tramvai, in prezent se desfasoara lucrari de modernizare pe axa dintre Siderurgistilor si cartierele Micro 39-40, in depou sunt 25 de ZGT-uri Duwag Holec 4/6, precum si faptul ca in viitor parcul electric va primi 8 tramvaie noi, este foarte posibil ca Tatrele KT-4D sa devina o amintire.

https://transportlocalgalati.blogspot.com/p/statistica-parcului.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu