miercuri, 4 mai 2011

Lipseşte 616

Nimic grav în ceea ce priveşte soarta acestui MAZ (GL-57-PMG): are un geam spart (zona laterală) şi după înlocuire va reveni în circuitul urban. Până atunci, se bucură de un mic concediu.
O scurtă constatare: majoritatea MAZ-urilor au probleme cu geamurile care, spre deosebire de cele ale celorlalte mijloace de transport deţinute de Transurb, par subţiri şi deci fragile. Majoritatea autobuzelor şi troleibuzelor MAZ au avut parbrizul spart (unele chiar de două ori) iar vina aparţine atât proiectanţilor cât şi fabricanţilor pentru soluţia promovată respectiv calitatea materialului realizat.
Dar să revenim la 616... Iată câteva amintiri:
-poza 1: 616 în autobază – pe vremea când primise celebrele autocolante roşii (care au năucit pensionărimea) – poză realizată în data de 11.04.2009;
-poza 2: 616 în staţia Autogară – se renunţase la autocolantele roşii şi se revenise la clasica hârtie prinsă în geam. E limpede ce ochi mari trebuia să facă tanti de la IT 10 (pe vremea când acesta era funcţional şi se ocupa cu verificarea maşinilor din trafic) – poză realizată în data de 06.09.2009;
-poza 3: 616 plecând din staţia de la Trei Star – de mai bine de un an primise, pentru identificare, autocolante negre cu numărul de înmatriculare, pentru ca să nu se mai creeze confuzii. Poza a fost realizată în data de 31.12.2010.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu