joi, 4 aprilie 2013

Şedinţa foto a lui XDN

Midibuzul pe care-l prezint mai jos face parte din ultimul lot de Isuzu-uri achiziţionate de regia noastră de transport şi este, în prezent, unul dintre cei patru supravieţuitori din generaţia sa care continuă să servească localele precum şi convenţiile.
XDN nu mai are mult până la pensionare: aproape o lună. Şi-a propus însă ca alături de titularii săi precum şi de personalul de întreţinere şi intervenţie al Autobazei 1 să-şi încheie activitatea pe propriile sale roţi. Cu alte cuvinte, să fie funcţional până-n ultima sa zi de activitate.
Din punct de vedere tehnic, XDN nu prea dă semne de oboseală; meritul aparţine şoferilor care l-au condus într-un mod profesionist, mod care nu i-a afectat pofta de viaţă. Salonul continuă să se prezinte în condiţii bune de transport. Iluminarea funcţională integral, mocheta rezistentă, banchetele confortabile, izolaţia excepţională, sistemul de încălzire activ în sezonul rece sunt doar câteva aspecte pozitive ce merită consemnate în cazul veteranului nostru.
Exteriorul n-a avut de suferit până acum. În plus, anul trecut XDN a apărut cu jante vopsite în argintiu iar indicatorii nefuncţionali ai sistemelor de iluminare de orientare şi agabaritici au fost înlocuiţi cu unii activi. Prin atenţia celor care muncesc în hale, la R.T.-uri, aceşti indicatori sunt activi şi astăzi.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul din Piaţa Centrală, într-o scurtă pauză între două „brazde” la traseul 16. Prin urmare:
-exteriorul:






-salonul:









-cabina:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu