joi, 5 septembrie 2013

Astăzi ne pozează MAY...


Iată la şedinţa foto pe unul dintre cele mai bătăioase midibuze aflat în slujba regiei noastre de transport local: Prestij-ul MAY.
În cursul activităţii sale a schimbat ceva titulari; s-a bucurat mereu de respectul şi preţuirea lor. Astăzi continuă să fie preţuit şi răsfăţat de cei care care îl conduc!
La o primă vedere, MAY este „excentricul” generaţiei de Prestij-uri gălăţene: dungile laterale – albastră şi roşie – precum şi cabina, separată de salon prin panouri din lemn prevăzute cu geamuri, îl fac „special”. E drept că şi colegul MKN a purtat dungi roşii şi albastre în perioada premergătoare reclamei pentru Ramplast dar asta a fost de mult şi pentru foarte puţin timp...
Condiţia tehnică a lui MAY s-a păstrat mereu în parametrii excepţionali. A fost ambiţia maşinii, ambiţia titularilor precum şi ambiţia personalului de întreţinere al Autobazei 1. Împreună n-aveau decât să realizeze un rezultat pozitiv!
Salonul a necesitat doar schimbarea banchetelor. Mai precis, cele originale au fost înlocuite cu unele mult mai robuste. În rest... avem elementele din fabrică, păstrate şi întreţinute cu grijă: izolaţie excepţională, podea învelită în material rezistent, sistem de încălzire activ în cursul sezonului rece, sistem eficient de acţionare al uşilor de acces, geamuri cu deschidere şi trape funcţionale, capabile s-asigure ventilarea corespunzătoare a salonului pe timp de vară, difuzoare apte să redea muzică şi buletine de ştiri pe parcursul călătoriei precum şi sistem de iluminare eficient pe timp de noapte.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul de la Metro. Iată prezentarea eroului nostru:
-exteriorul:








-salonul:










-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu