joi, 16 octombrie 2014

Ceasul rău, norocul chior

Astăzi după-amiază, în jurul orelor 5, un Audi Q7 și-a încercat norocul pe strada Ciobanului… Inconștiența șoferului a fost salvată de pregătirea și dotarea vehiculului; astfel după ce a acroșat bordura, a urcat pe trotuar și a rupt un stâlp de iluminare care susținea și rețeaua de alimentare pentru troleibuzele regiei de transport local, bolidul a reușit să-și protejeze pilotul. Din fericire, nici un pieton nu s-a aflat în traictoria acestei exhibiții!
Poliția a blocat accesul pe tronsonul respectiv iar echipajele de intervenție ale Transurb-ului s-au grăbit să repare defecțiunea.
Pe parcursul acestei intervenții, troleibuzele 1402, 1408 și 1405 au rămas blocate pe segmentul de linie rămas fără curent iar colegele lor au deservit traseele 101 și 103. La suplementare au fost introduse autobuze.
După ora 8, activitatea troleibuzelor a revenit la parametrii normali. Rămâne doar să se monteze un stâlp care să întindă firul așa cum a fost până astăzi și un semn de întrebare asupra legislației rutiere, care permite prea multe celor tineri și neexperimentați.
Astăzi n-am pierdut nici o viață. Dar mâine… Cine știe ce va fi mâine?
 









Un comentariu: