marți, 9 februarie 2016

EHA

Continui şedinţele foto ale DAF-urilor Jonckheer SB250 cu fostul GVB 206, rebotezat EHA în circuitul de transport gălăţean.
Invitatul prezentării are o activitate aproape zilnică în serviciul călătorilor şi totodată se păstrează în condiţii excepţionale, atât din punct de vedere tehnic cât şi estetic; EHA a semnalat până acum doar probleme minore personalului ce activează în Autobaza 1, probleme ce nu au necesitat “medical”. Exteriorul arată impecabil, fără cicatrici, cu sistemele de iluminare active integral iar salonul şi-a păstrat toate elementele pe care le-a primit pe liniile de asamblare: banchete, bare de susţinere, curele… Sistemul de încălzire este funcţional iar acţionarea uşilor de acces este sincronizată corespunzător.
Consider că viaţa unui mijloc de transport depinde foarte mult de titularii pe care îi are; sunt profesionişti cărora le pasă şi profesionişti cărora… le pasă mai puţin de maşina pe care îşi desfăşoară serviciul. În această privinţă, EHA este una dintre norocoasele preţuite şi totodată îngrijite de cei care o conduc şi care ştiu totodată să păstreze o relaţie corectă, politicoasă cu călătorii.
Traficul pe străzile din Galaţi se dovedeşte zilnic a fi un infern de greşeli, teribilisme şi idioţii dar EHA, datorită priceperii conducătorilor săi, ştie să se ferească de provocări inutile şi astfel, continuă să-şi transporte călătorii în condiţii sigure, la destinaţie.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în cursul pauzei pentru o cursă specială, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor:
-exteriorul:









-salonul:



















-cabina:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu