sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Obiectiv: EKM

Autobuzul care marchează această şedinţă foto face parte din cel de-al doilea lot de Berkhof-uri SB250 achiziţionate de Primăria Muncipiului Galaţi şi gestionate de societatea noastră de transport public local. Activitatea sa a început la GVB Amsterdam unde a purtat “numărul de matricol” 260. După schimbarea locului de muncă, a primit o nouă identitate: EKM.

Din punct de vedere tehnic, această maşină nu a marcat probleme majore: titularii săi, alături de mecanicii Autobazei 1, au grijă de ea şi intervin pentru orice defecţiune semnalată.

Curăţenia este al doilea aspect ce trebuie menţionat atunci când vine vorba de Berkhof-ul EKM. Chiar dacă au rămas cicatrici în urma înlăturării reclamei pentru centrul de amanet Romero, exteriorul este spălat la fiecare început de tură iar cicatricile menţionate sunt singurele pe care le poartă EKM: până acum nu au existat probleme în trafic, incidente sau accidente care să afecteze activitatea acestui mijloc de transport. Salonul se prezintă şi el curat. Uneori, atunci când timpul permite, titularii îl curăţă şi la capetele de linie.

Din păcate, nici invitatul prezentării foto de azi nu a scăpat de semnele tinerilor “artişti” şi nici de cele ale “nesimţiţilor a căror vârstă ne spune că n-au înţeles până acum nimic despre respect şi civilizaţie”. Asta e, orice pădure îşi are uscăturile ei la fel cum orice mijloc de transport îşi are delicvenţii lui. Din respect pentru călători precum şi pentru meseria prestată, titularii curăţă mereu panourile, geamurile şi spătarele banchetelor de urmele de marker, vopsele şi carioci şi cos petice peste locurile în care învelitorile banchetelor au fost rupte.

În ceea ce priveşte activitatea desfăşurată, EKM nu este o maşină rapidă ci una sigură şi eficientă, care – datorită titularilor săi – îşi respectă graficele, călătorii şi cunoaşte un mod liniar de deplasare. Sperăm că povestea ei să fie cât mai lungă şi mai frumoasă în circuitul de transport public local gălăţean.

Exteriorul:








Salonul:
















Cabina:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu