vineri, 23 decembrie 2016

Poveste de Crăciun

Gândurile frumoase, bunătatea şi preţuirea pentru cei mici precum şi dorinţa de a le aduce bucurie în suflete, au strâns din nou oameni sufletişti care, prin colaborarea lor, au organizat pentru a cincea oară, „Autobuzul lui Moş Crăciun”.

Anul trecut, nu toţi copiii care au dorit să-l cunoască pe Moşul încă de la prima lui vizită cu vehiculul său motorizat, au fost norocoşi... Iar organizatorii au promis atunci că anul viitor (adică anul acesta) nu va mai fi motiv de lacrimi de supărare ci doar de lacrimi de bucurie. Şi şi-au respectat promisiunea: astăzi, Bătrânul de la Polul Nord are „două sănii motorizate” cu care să-i plimbe pe copii, să le asculte poeziile, urările, dorinţele şi desigur, să le ofere cadouri... astăzi, nici un sufleţel nu s-a mai simţit trist fiindcă nu a apucat să îi vorbească lui Moş Crăciun, să-i primească îmbrăţişarea sau să se bucure de darurile sale.

         Astăzi... am fost mai buni. Fiindcă în ciuda nemulţumirilor care ne frământă vieţile de zi cu zi, ne-am reamintit ceea ce suntem: oameni. Şi ne-am reamintit de ceea ce ne-a dat Dumnezeu: un suflet. Astăzi, Moşul este cu noi şi are alături de el mulţi „Spiriduşi” şi „Craciuniţe” care-l ajută să ofere o poveste de vis.

Foto:

-în aşteptarea Moşului:


-primii colindători ce vestesc începutul basmului de Crăciun:

-... şi... AU VENIT „SĂNIILE”!:




-emoţii, emoţii...


-un interviu cu doamna director a S.C. Transurb S.A., Genica Totolici, mereu alături de publicul călător:

-se pleacă în prima cursă!


19:10, la Parc C.F.R. ... Moşul, ajutat de Crăciuniţele sale, continuă să împartă cadouri şi să se bucure de vizitele copiilor. E ultimul rond prin oraş iar „săniile” se umplu din nou de veselie şi emoţii.



-răbdare, surprize şi iar surprize:



-o scurtă pauză şi pentru Moşul:

-eroii zilei de azi: Mulţumiri şi Respect pentru încă o poveste de vis!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu