joi, 15 decembrie 2016

Îmbunătăţiri

Printre măsurile luate de personalul Autobazei 1 în ceea ce priveşte confortul călătorilor se numără verificarea şi întreţinerea corespunzătoare a saloanelor mijloacelor de transport în comun.

În ceea ce priveşte sezonul de iarnă, instalaţiile de încălzire au fost verificate în timp util şi acolo unde a fost cazul, s-au făcut reparaţii şi s-au achiziţionat piese şi echipamente noi. La acestea se adaugă şi reparaţiile curente: verificarea şi schimbarea sistemelor de iluminare, curăţarea, repararea sau înlocuirea – după caz a – elementelor afectate de uzură sau de comportamentul necivilizat al unor călători, verificări şi reparaţii la sistemele de acţionare ale uşilor precum şi „primenirea” banchetelor...

     Cu ocazia ultimului R.C., 629 (GL-61-PMG) a devenit primul autobuz MAZ 203 care a primit invelitori din vinilin, mult mai uşor de întreţinut şi totodată mult mai rezistente decât cele din material textil. Sperăm ca acestea să se bucure de mai multă apreciere din partea călătorilor:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu