vineri, 6 ianuarie 2017

O provocare, un basm, o responsabilitate

Ninsoarea şi viscolul de astăzi au fost anunţate la buletinele meteo însă doar cei responsabili au avut urechi să asculte, minte să înţeleagă şi spirit să se implice.
Prognoza a fost corectă. Şi pentru a evita clasica situaţie în care „autorităţile locale sunt luate prin surprindere”, personalul Transurb-ului a planificat şi implementat măsurile necesare pentru a putea asigura transportul publicului călător de la prima cursă stabilită în program. Nu a fost uşor. Dar doamna director Genica Totolici a reuşit să organizeze personalul societăţii pe care o conduce şi să stabilească sarcinile într-un mod eficient astfel încât Transurb-ul a fost pregătit pentru „linia întâi a Galaţilor”.
La primele ceasuri ale dimineţii, n-am avut susţinere: utiliajele de deszăpezire erau absente. Ne aşteptam să fie aşa. Prin urmare, „deschizători de drumuri” au fost tractoarele şi plugurile Transurb-ului. Doamna director a rămas pe teren, alături de călători, şi a reuşit să găsească soluţii optime pentru fiecare încercare marcată de capriciile vremii.
Ne-am descurcat cu „zestrea” pe care aşteptăm s-o îmbunătăţim. Şi au fost minuni, da, dintr-acelea de care se vorbeşte doar în basme. Un lider şi „o mână” de profesionişti şi-au pus priceperea, respectul şi ambiţia în slujba călătorilor: a fost odată ca niciodată, la trei dimineaţa, pe şase ianuarie...















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu