miercuri, 11 ianuarie 2012

Linie moartă

Cu siguranţă că pasionaţii de mijloace de transport – în special cei care îndrăgesc tramvaiele – îşi amintesc de linia ferată care trecea pe lângă depozitul din Micro 39... Ei bine, în urma asfaltărilor, din linia respectivă au rămas doar simple amintiri.
Doamna directoare a Transurb-ului a menţionat, într-o emisiune televizată, despre interesul promovat pentru achiziţionarea unui nou lot de ZGT-uri. Vă amintesc că tramvaiele cumpărate ajungeau în curtea Transurb-ului (mai precis depoul de pe Magistrala C.S.G.) după ce erau descărcate de pe vagoane şi amplasate pe şinele specifice, în vecinătatea depozitului. Acum... linia aceea nu mai există. În cazul în care intenţia doamnei directoare se va materializa, mijloacele de transport vor fi descărcate pe linia de lângă C.S.G., mult mai apropiată de depou sau... cine ştie, poate aduse cu TIR-urile, ca la Botoşani.
Postez mai jos, câteva fotografii cu ceea ce a mai rămas din linia pe care, cândva, şiruri de vagoane deserveau IPL-ul şi BJATM-ul şi care a fost utilizată şi de regia noastră de transport local, pentru aducerea tramvaielor:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu