duminică, 22 ianuarie 2012

Sufleţel de Astra

1280 în prim-plan... Unul dintre veteranii Astra/Ikarus care a beneficiat de multă atenţie şi pasiune din partea şoferilor şi care încă mai beneficiază!
E regretabil că urbea noastră n-a achiziţionat, în anul 2000, mai multe astfel de troleibuze. La o primă analiză, era un moment oportun întrucât epoca DAC-urilor 117E şi 217E stătea să apună iar transportul electric necesita un suflu nou.
Conform opiniilor culese până acum de la pasionaţi, şoferi şi simpli călători, dacă am fi avut un lot de cel puţin zece Astre n-am mai fi optat pentru MAZ-urile 203T fiindcă acele zece Astre ar fi fost şi acum apte de serviciu. Astfel, fondurile economisite ar fi fost utilizate spre rezolvarea altor necesităţi ale Transurb-ului... Poate greşim: specialiştii ştiu mai bine ca noi – drept dovadă, Transurb-ul ţine steagul sus şi continuă să-şi servească pasagerii prin servicii tot mai bune. În plus, în 2000 era o altă conducere, o altă optică... Ceea ce a scăpat de sub control atunci e corectat acum, în prezent, cu toată eficienţa de care dispune principalul nostru operator urban.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu