joi, 12 aprilie 2012

Racordul de lângă Romtelecom – veşnica debandadă

Am mai scris şi am să continui să scriu în speranţa că mai există... ruşine de la obraz faţă de prevederile legislaţiei în vigoare şi totodată un strop de respect pentru traficul local...
Bah, probabil că zic lucruri mari. M-am convins că legea există doar pentru cei „deştepţi”(nu pentru toţi)! Iată un nou episod pe racordul dintre străzile Prelungirea Coşbuc şi Brăilei, acolo unde staţionează maşini ce... n-ar trebui să staţioneze şi pe lângă care mijloacele de transport aflate în serviciul gălăţenilor îşi croiesc drum cu dificultate!

2 comentarii:

  1. Da, e o problemă mare în acel loc... Oare la noi în Galaţi nu există nicio firmă care să ridice maşinile parcate neregulamentar ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba exista dar... cine indrazneste sa sfideze..."oamenii legii" de la M.J.?! E vorba despre acele reguli "nescrise" sau mai bine zis, "tolerate" din sanul orasului nostru, cand mai-marii cauta sa "domneasca" prin armistitii contrare regulilor stabilite de lege. Mda, se stie si s-a demonstrat ca "legea" nu e petru toti dar acest aspect nu ne impiedica sa speram intr-o zi mai buna, mai CORECTA (Dumnezeu stie cand va veni...!)

    RăspundețiȘtergere