joi, 12 aprilie 2012

Să ne implicăm! – Răspunsul Primăriei

Am propus, în urmă cu aproximativ o lună, o cerere formată din trei puncte... Exceptându-l pe cel care prevedea o nouă „faţă” a terenului din faţa Gării C.F.R., celelalte două propuneri nu implicau fonduri substanţiale ci doar un minim de bun-simţ şi totodată de organizare... să-i zicem, civică. Sper ca Primăria să înţeleagă şi să rezolve (mai devreme sau mai târziu) problemele pe care le-am înaintat; nu am o „anume culoare politică”, nu militez pentru gâlceava dintre partide: pur şi simplu, mă interesează o „anume ramură” din serviciile pe care edilii le oferă urbei noastre: transportul în comun.
Mulţumesc tuturor celor care au semnat petiţia: http://www.petitieonline.ro/petitie/modificari_pentru_imbunatatirea_infrastructurii_transportului_local_din_galati-p65739055.html   ; mai aştept susţinători care cred că putem schimba ceva... din respect, din pasiune sau doar din... bunsimţ!
Ataşez, mai jos, link-ul către propunerea formulată Primăriei http://www.domnuleprimar.ro/58979-cursul-ultimilor-ani-remarcat-serie-aspecte-care-stanjenesc-buna.html precum şi răspunsul oferit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu