duminică, 9 septembrie 2012

Cu Den-ul LST azi, la şedinţa foto

În cursul acestei dimineţi am avut ocazia să surprind un alt autobuz Den aflat atât într-o condiţie tehnică excepţională, promovând un aspect plăcut şi îngrijit. Pofta de viaţă a lui LST, aspectul salonului şi modul profesionist în care titularii săi îşi fac datoria generează o combinaţie care place până şi celor mai pretenţioşi călători.
Să lăsăm fotografiile să... vorbească:
-aspectul exterior: curat, lipsit de julituri sau de cicatricile vre-unui incident. LST nu are autocolante, titularii optând pentru eleganţa unei imagini clasice, menţinute corespunzător:




-curăţenia domneşte şi-n salon, unde echipamentele (bănci, bare, panouri) au fost curăţate de mâzgâlelile tinerilor delicvenţi. Un aspect demn de menţionat este faptul că toate echipamentele originale de orientare şi activare se află în poziţiile stabilite de producători: oglinzile din dreptul uşilor, indicatoarele de culoare roşie care anunţă acţionarea canatelor, ciocănelele pentru spargerea geamurilor în caz de forţă majoră...










-cabina promovează, la rându-i, un aspect îngrijit:




În concluzie, azi am avut în obiectiv o altă maşină care se bucură de atenţia şi profesionalismul titularilor săi.
Mai mult, legătura dintre conducătorul auto, mijlocul de transport şi călători este una ideală, care vorbeşte despre disciplină, respect şi simţ de răspundere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu