marți, 25 septembrie 2012

Următorul candidat la şedinţa foto: Den-ul LSN

Ca de fiecare dată când am călătorit cu el s-a prezentat impecabil, atât din punct de vedere tehnic cât şi ca aspect. Practic, aş putea spune că am făcut o deplasare luxoasă între două terminale, cu-n fel de... limuzină urbană.
Am să realizez această prezentare prin ochii unui simplu călător:
Pentru început, arunci o privire asupra aspectului exterior: spălat, lipsit de julituri sau alte semne care ar aduce un minus de imagine mijlocului de transport cu care urmează să călătoreşti. Afişaj digital funcţional integral, sistem de iluminare exterioară şi de orientare active integral, motor silenţios. Este imposibil să nu remarci jenţile vopsite într-o combinaţie de roşu şi negru precum şi imaginea retro pe care o au apărătorile (este doar un efect vizual, obţinut prin trasarea unor dungi oblice, de culoare neagră) dar şi colţarii negri ai barei de protecţie posterioară. Aceste trei elemente sunt semnele particulare ale lui LSN.
De cum te urci, primul aspect care iese imediat în evidenţă este ţinuta elegantă (costum, cămaşă şi cravată) cu care se prezintă cei doi titulari. Dacă ai ocazia să schimbi câteva vorbe cu dânşii, rămâi din nou împresionat de politeţea cu care ţi se răspunde. Avansezi apoi în salon unde simţi imediat un parfum plăcut; este cel al balsamului cu care a fost spălată podeaua precum şi structurile din plastic existente în salon (panouri, apărători, perete separator cabină, bord...). Ca orice călător, te interesează să urmăreşti itinerariul urmat de mijlocul de transport; priveşti pe geam şi la un moment dat întinzi mâna să-l pipăi. Da, e aşa de curat încât nici nu zici că există!
De asemenea, călătoria se desfăşoară în cele mai bune condiţii, fără frânări sau accelerări bruşte. Dacă am avea şi străzi de calitate, am putea spune ca americanii: „We travel in style”.
Iar lucrurile menite să te impresioneze nu se opresc aici... În dreptul cabinei există două odorizante care alungă imediat mirosurile neplăcute ale unor călători certaţi cu igiena personală, coşurile de gunoi din dreptul uşii mediane şi posterioare au fost îmbrăcate cu punguţe, în speranţa că pasagerii vor arunca... „produsele dispensabile” la locurile potrivite şi nu pe podea sub sau între banchete. În plus, la fiecare sfârşit de tură titularul verifică salonul şi dacă este cazul, îl curăţă imediat.
Mai jos, vă ofer setul de fotografii menite să justifice această prezentare:
-aspectul exterior, cu cele trei semne distincte: jenţile, colţarii şi apărătorile retro:







-salonul: curat, pregătit pentru o nouă cursă;











-cabina: observaţi pe uşa de acces a acesteia câte sticluţe, perii şi alte ustensile deţine un conducător auto care ţine la aspectul maşinii sale (pulverizator pentru geamuri, rezerve de deodorant pentru cabină, balsam pentru podele şi panouri, perii, crema, apa, cârpe plus un cleşte şi o şurubelniţă pentru intervenţii minore şi rapide...)







Mereu am spus că imaginea conducătorului de mijloace de transport se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Unii o fac din respect pentru meseria lor, alţii n-au încotro şi trebuie să se confirme criteriilor impuse de conducere.
Titularii Den-ului LSN se încadrează în prima categorie menţionată. Nimic nu e mai frumos decât să-ţi faci meseria din plăcere, cu profesionalism!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu