vineri, 31 mai 2013

LXD – înscris pentru şedinţa foto

Primele midibuze Prestij TEM SA care au ajuns la Galaţi au fost cele din lotul LX. Patru la număr. Practic, odată cu ele s-a marcat a doua jumătate a epocii midibuzelor de capacitate redusă pe care regia noastră de transport local le dorise ca un răspuns la extinderea fenomenului „maxi-taxi”.
LXD şi-a început cariera la năucitoarele trasee 102 şi 11b. A trecut ceva timp până să primească şi trasee mai uşoare dar potrivite pentru capacitatea sa: 9b, 20b, 104, 20, 22 sau 26... Din punct de vedere tehnic LXD este unul dintre midibuzele care, de-alungul carierei, au făcut puţine necazuri mecanicilor de la Autobaza 1. Mai mult, cu susţinerea titularilor, el continuă să se menţină într-o condiţie demnă de invidiat!
Nici exteriorul nu trădează vârsta veteranului nostru; aspect îngrijit, sistem de iluminare activ integral...
Salonul se prezintă curat şi oferă călătorilor condiţii bune şi totodată sigure de transport. Aerisirile superioare şi cele aferente geamurilor sunt funcţionale iar pe parcursul sezonului rece, încălzirea nu dezamăgeşte. De asemenea, iluminarea este eficientă iar indicatorii aferenţi accesului/coborârii în/din salon sunt activi.
Cabina a suferit modificări minore în cursul anilor de serviciu; o bară separatoare, o prelată din piele precum şi o perdeluţă care să ofere minimul de discreţie necesar conducătorului auto. Şi, dacă tot am amintit de conducători...
Titularii lui LXD îşi respectă meseria. Atât faţă de călători cât şi faţă de maşina pe care lucrează. O vorbă bună, liniştită, un răspuns spre o destinaţie cerută, multă răbdare şi totodată corectitudine, la care se adaugă modul fluent, sigur, de manevrare al midibuzului precum şi implicarea de a-l menţine funcţional şi totodată pregătit corespunzător, sunt trăsături demne de menţionat!
Şedinţa foto s-a desfăşurat în vecinătatea terminalului din Piaţa Centrală.
-exteriorul:






-salonul:












-cabina:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu