vineri, 17 mai 2013

Mi se spune MIE...

Astăzi vă ofer prezentarea unuia dintre cele mai silitoare midibuze Prestij pe care le deţine regia noastră de transport local: MIE.
Debutul său a fost similar cu cel al colegilor de generaţie: traseul 102, urmat de 11b şi 15. A venit apoi deschiderea treptată spre celelalte trasee... În prezent, MIE se poate lăuda cu-n palmares impresionant, palmares care cuprinde TOATE LINIILE destinate mijloacelor de transport motorizate precum şi o mare parte dintre cele aferente tramvaielor (îndeosebi în cursul lucrărilor de infrastructură). Şi să nu uităm acele legături care astăzi nu mai există... ca de exemplu, liniile 9b, 20b sau 23...
MIE şi-a păstrat mereu acel spirit muncitoresc, spirit pe care-l promovează şi astăzi. El este în continuare menajat de titulari şi susţinut de mecanicii Autobazei 1.
În cursul carierei sale invitatul nostru a avut un moment de epuizare care l-a costat aproape un an de concediu medical. Avea să se întoarcă în 2008, într-o condiţie tehnică excepţională şi sub un aspect ireproşabil. Vă mai amintiţi de reclama la „RCS&RDS” cu care a revenit în circuitul local?!
În ceea ce priveşte raportul cu călătorii, MIE a avut mereu o imagine pozitivă. Aceasta a sporit în ultima perioadă, mulţumită noilor săi titulari, prietenoşi, corecţi şi înţelegători. Din respect pentru cei pe care îi transportă, MIE se prezintă mereu curată la datorie şi sănătoasă din punct de vedere tehnic.
Iat-o în cele ce urmează. Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul de la Metro, într-o plăcută după-amiază a acestei săptămâni:
-exteriorul: recent vopsit şi spălat înainte de ieşirea la traseu;






-salonul: oferă condiţii decente de transport pasagerilor săi;










-cabina: simplă dar mereu curată şi ordonată.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu