luni, 27 mai 2013

1342 – invitată la şedinţa foto

Fosta berlineză 9042, redenumită 71 în primii săi ani de activitate pentru regia de transport gălăţeană, 0114 în 2007 şi, un mai târziu, 1342, este una dintre Tatrele KT-4D ce continuă să se prezinte la cele câteva trasee care, în prezent, mai pot fi onorate de tramvaie. Ne aşteptăm ca, odată cu finalizarea lucrărilor efectuate de Tancrad pe tronsonul Asachi – Oţelarilor, să ne bucurăm mai des de prezenţa ei.
Din punct de vedere al aspectului exterior, 1342 nu şi-a pierdut strălucirea. În urmă cu aproximativ un an a fost revopsită în schema de culoare originală.
Salonul s-a păstrat în condiţii optime de transport. Din nou, echipele de meseriaşi din cele două depouri de tramvaie au avut grijă să promoveze calitatea şi implicit siguranţa acestui mijloc de transport.
Tehnic vorbind, invitata nostră n-a creat până acum complicaţii; s-a comportat şi continuă să se comporte onorabil la locul de muncă.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în depoul de pe Magistrala C.S.G. la începutul lunii aprilie. Am prins o dimineaţă însorită, cadrul ideal pentru a o scoate în evidenţă pe eroina noastră.
-exteriorul:








-salonul:













-cabina:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu