duminică, 19 mai 2013

Jurnalul lucrărilor de infrastructură pe tronsonul Asachi – Oţelarilor: piese noi într-un puzzle grandios

Din cursul săptămânii trecute, Tancrad-ul a atacat şi cea din urmă porţiune de pe strada Asachi, mai precis cea cuprinsă între Anghel Saligny şi Siderurgiştilor. Aici, linia veche şi covorul de piatră cubică a fost scos şi urmează să se desfăşoare lucrările de infrastructură stabilite:








Continuăm deplasarea spre intersecţia cu Prelungirea Brăilei...


...acolo unde deja se lucrează la racordul liniilor de tramvai de pe Frunzei şi Asachi. Sâmbătă seara, muncitorii de la Tancrad lucrau de zor iar Poliţia dirija traficul astfel încât să nu se creeze accidente sau ambuteiaje. Cert este că pe Prelungirea Brăilei au circulat atât autobuzele cât şi autoturismele:



Pe strada Frunzei avem parte de o surpriză: s-a montat reţeaua de alimentare pentru tramvaie!



Aceeaşi surpriză o avem şi pe strada Stadionului! Singura porţiune care mai trebuieşte... electrificată este intersecţia cu Brăilei, acolo unde va trebui să se lucreze şi la racord:

Două imagini de pe Stadionului:


Şi iată-ne ajunşi pe bulevardul Oţelarilor, unde lucrările au evoluat masiv de la ultima mea vizită. Asfaltările au continuat într-un ritm alert, refugiile pentru staţiile de la „Bloc D19” şi „Poştă” au fost finalizate şi s-a poziţionat linie de tramvai atât în dreptul fostului cinematograf Dacia cât şi-n rondul de întoarcere...











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu