marți, 21 mai 2013

Eroul FRC

Şedinţa foto de astăzi îl are ca invitat pe unul dintre cele mai bune DAB-uri achiziţionate second hand de regia noastră de transport local din Copenhaga, în anul 2007: ex-1948, actualmente FRC.
DAB-urile au venit în două loturi de câte zece bucăţi. Primul a intrat în serviciu în a doua jumătate a anului 2007 iar cel de-al doilea, la începutul anului 2008. Din prima serie s-a evidenţiat DWM, cel care a fost o prezenţă nelipsită atât la locale cât şi la convenţii iar din a doua serie, „rivalii” au fost FRD – în ceea ce priveşte evoluţia la trasee – precum şi FRC – pe parte tehnică.
Despre fostul 1948 se spune că a avut şi are cel mai bun motor dintre toţii colegii săi danezi. De asemenea, este unul dintre cel mai puţin pretenţioase DAB-uri în ceea ce priveşte reparaţiile: până acum doar schimburi elementare, nimic care să-l trimită în vre-un „medical” de lungă durată...
Mereu întreţinut şi preţuit atât de titularii pe care i-a avut cât şi de „călăreţi”, FRC a trecut toate R.K.-urile fără emoţii. Din păcate, nu va mai exista o nouă revizie pentru el; în luna septembrie acesta îşi va primi binemeritata pensionare.
Week-end-ul trecut am avut posibilitatea de a realiza şedinţa foto acestui erou local motorizat, şedinţă care s-a desfăşurat în terminalul aferent Parcului C.F.R.:
-exteriorul - îngrijit şi totodată ferit de incidente, utilizat în prezent pentru promovare publicitară:







-salonul - prezentabil şi confortabil:















-cabina - simplă dar curată:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu