duminică, 1 septembrie 2013

Den-ul LTO este următorul invitat la şedinţa foto...


Astăzi dimineaţă am reuşit să realizez un nou episod destinat prezentării mijloacelor de transport local. Eroul acesteia este Den-ul LTO, fostul den Haag – 107.
După ce şi-a încheiat activitatea pe tărâmuri olandeze, serviciile lui LTO (precum şi a multor altor colegi de-ai săi) au fost cerute de regia noastră de transport local şi apreciate ulterior de călători.
Despre faptul că Den-urile sunt îndrăgite atât de cei care le conduc cât şi de cei care se deplasează cu ele continuă să ne povestească invitatul actualei prezentări: exterior mereu prezentabil, salon curat şi confortabil, titulari profesionişti atât în ceea ce priveşte relaţia cu mijlocul de transport cât şi-n cea cu oamenii pe care-i conduc aproape zilnic spre destinaţii, implicare promptă a personalului de întreţinere a Autobazei 1 ori de câte ori a fost necesar...
Le-au iubit olandezii şi, după ce le-am achiziţionat de la ei, le iubim şi noi. LTO este o maşină norocoasă pe care, sper, s-o avem cât mai mult timp în circuitul de transport local.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul din Gara C.F.R.
-exteriorul:






-salonul:














-cabina:





2 comentarii:

  1. Nu s-ar putea folosi acele spatii publicitare din aceste autobuze pentru a se informa calatorii cu privire la orarele traseelor, hartile lor etc? Nu cred ca e cazul sa se motiveze o lipsa a banilor, aceste hartii pot fi create si in regim de amator, la o imprimanta obisnuita. Am putea chiar noi, cei pasionati, sa dam o mana de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o solutie ce trebuie luata in considerare.

    RăspundețiȘtergere