luni, 9 februarie 2015

Prezentarea Berkhof-ului YMP

Olandezul care ne oferă ședința foto de astăzi face parte din grupul de DAF-uri Berkhof SB250, recent achiziționate de regia noastră de transport local. La ultimul său… “loc de muncă” s-a numit 1715. Astăzi, pe plaiuri gălățene, i se spune YMP.
Până în prezent, această mașină s-a comportat excepțional la traseele locale și nu a necesitat intervenții semnificative din partea personalului de întreținere și reparații al Autobazei 1. Prezența sa este constantă și zilnică iar activitatea prestată se desfășoară în condiții sigure de transport și totodată confortabile.
YMP și-a păstrat atât “sănătatea” cât și “aspectul”; este un mijloc de transport plin de viață, mereu curat și totodată lipsit de cicatrici. De asemenea, acesta beneficiază de titulari responsabili, pricepuți și totodată amabili.
Prezentarea s-a desfășurat în terminalul de la Metro.
-exteriorul: la prima cursă arăta de parcă tocmai fusese asamblat în uzină; însă este o zi noroioasă, de februarie, la traseul 35…







 
-interiorul: menținut curat, după aproape fiecare cursă. Geamurile sunt spălate, sistemul de încălzire pentru salon este funcțional, banchetele sunt comode, elementele de susținere oferă siguranța cerută iar izolația se menține în condiții excepționale. Drum bun, dragi călători!
















 
-cabina: îngrijită și totodată întreținută în mod discret, elegant: un covoraș, mochetă de bord, o husă pentru scaunul șoferului, un ceas și câteva icoane… Dumnezeu să ne ajute să ajungem cu bine la destinație!
 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu