duminică, 5 martie 2017

Soluţii de rezervă pentru activitatea mijloacelor de transport electrice

În actuala configuraţie a traseelor deservite de tramvaiele şi troleibuzele gestionate de societatea noastră de transport public local, în caz de avarii sau lucrări de modernizare, mai există patru posibilităţi de activare ale unor itinerarii provizorii:

Linia 40 (Micro 19 – Comat) este forma scurtă a traseului 39 şi se activează atunci când nu se poate utiliza segmentul cuprins între strada Henri Coandă (zona Galgross) şi Cimitirul Israelit.

Linia 41 (Micro 19 – Micro 40) este o altă formă a lui 39 care permite întoarcerea tramvaielor în bucla rămasă activă din Piata General Berthelot. Ultima oară, aceasta a fost activată în iarna anului 2015 pentru câteva zile, atunci când, din cauza zăpezii abundente, tramvaiele nu au putut înainta spre Piaţa Micro 39. De asemenea în cazul unor lucrări/modernizări la bulevardul Milcov sau la strada Henri Coandă şi traseele 1, 42 şi 44 şi-ar putea avea capăt de linie provizoriu în locaţia anterior menţionată.
      
Linia 101 (Micro 19 – Centru): rămâne cea mai utilizată alternativă pentru troleibuzele lui 102 care nu-şi mai pot continua drumul pe strada Domnească, spre Parc C.F.R.

        Linia 103 (Ţiglina III – Centru) este forma scurtă a troleibuzelor care deservesc linia 104 şi nu mai au posibilitatea de a rula pe strada Domnească.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu