joi, 23 februarie 2012

Din nou despre posturile de distribuţie a biletelor

În cursul anului trecut, pentru a veni în sprijinul călătorilor, Transurb-ul a amplasat câteva gherete în staţiile de unde nu se puteau cumpăra bilete. Timpul a trecut iar gheretele au rămas abandonate, ba, mai mult, Transurb-ul a introdus serviciul de autotaxare pe toate traseele deţinute (cumpărarea biletelor de la şofer). Sub aceste aspecte, am crezut că rostul acelor gherete s-a pierdut. Ei bine, recunosc că m-am înşelat: lunile scurse până acum au marcat birocraţia necesară obţinerii avizelor pentru racordul acestor gherete la operatorul electric!
Cu siguranţă că această acţiune ar fi durat mai mult dacă n-ar fi existat persoane dedicate, eficiente, care să se implice pentru a obţine rezolvarea. Prin urmare, în cursul acestei săptămâni s-au efectuat racordurile electrice şi în cursul următoarelor zile, punctele de distribuţie a biletelor vor fi la dispoziţia călătorilor!
Vă spun, cu toată sinceritatea, sunt multe lucruri bune pe care Transurb-ul doreşte să le implementeze pentru a-şi îmbunătăţi serviciile dar, de cele mai multe ori, politica şi modul încâlcit de aplicare al legilor în vigoare fac ca acestea să se materializeze cu oarecare întârzieri.    
Mai jos: ghereta din staţia Romtelecom, fotografiată în cursul acestei dimineţi: observaţi racordurile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu