vineri, 10 februarie 2012

Două terminale în loc de... unul singur

Asta se întâmplă în Piaţa Centrală, unde, datorită fluxului mare de maşini precum şi a comodităţii unor şoferi, un singur terminal pentru mijloacele de transport ale Transurb-ului şi ale operatorilor privaţi nu se poate înfăptui/respecta. Da, am mai scris despre această problemă... Autobuzele traseelor 11 şi 15 întorc la un loc cu tramvaiele traseelor 7, 8 şi 44, midibuzele de la 8 barat şi microbuzele private intră în inima terminalului iar mijloacele de transport de la traseul 12 opresc la cca. 200 de metri distanţă de terminalul stabilit, într-un... alt terminal înfiinţat în anii din urmă, pentru fostul traseu 15.
Noroc că la 12 rulează (cu mici excepţii) doar midibuze de capacitate redusă (Isuzu şi Prestij); la ce vânzoleală este în Piaţa Centrală, cei 200 de metri amintiţi ar însemna aventuri de neuitat cu un MAZ, un Den sau un DAB!
Încă odată, sper ca în ceea ce priveşte transportul de persoane în/din Piaţa Centrală, lucrurile să capete în viitor un aspect mai ordonat, mai civilizat.
Foto: într-o aglomeraţie clasică... Isuzu-ul WZG la traseul 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu