marți, 30 iulie 2013

Prezentarea Den-ului LAL


A sosit momentul să invit pentru şedinţa foto un alt autobuz Den Oudsten din lotul recent achiziţionat de regia noastră de transport local: este vorba despre LAL, cel pe care olandezii şi-l amintesc sub identitatea 195. De când promovează reclama pentru Dunărea Mall, eroul nostru s-a ales şi cu o... poreclă venită din rândul copiilor: „autobuzul cu buline”.
Până-n prezent, LAL se comportă ireproşabil în circuitul urban, atât din punct de vedere tehnic cât şi-n ceea ce priveşte modul în care titularii îşi îndeplinesc sarcinile de serviciu. Cu alte cuvinte, avem o deplasare silenţioasă, liniară, un salon îngrijit şi conducători amabili şi politicoşi în relaţia cu călătorii.
De asemenea, LAL este una dintre maşinile care beneficiază de camere video. Acestea, trei la număr, sunt funcţionale şi orientate spre uşile de acces, cu scopul de a înregistra şi totodată reda activitatea călătorilor pe un ecran aflat în zona superioară a cabinei.
Acest autobuz a primit – ca majoritatea colegilor săi de lot – geamuri cu deschidere pentru aerisirea salonului pe timp de vară, unul pe partea dreaptă a sensului de mers, înaintea celei de-a doua uşi iar celălalt pe partea opusă, deasupra roţilor axei B.
Şi-n cazul lui LAL, relaţia călători – conducător auto – întreţinere şi manevrare mijloc de transport este pusă în evidenţă într-un mod pozitiv. Sperăm ca aceasta să se păstreze şi-n viitor iar eroul nostru să bifeze cât mai multe curse!
-exteriorul:
-salonul:
-cabina:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu