miercuri, 24 iulie 2013

Jurnalul lucrărilor de infrastructură pe tronsonul Asachi – Oţelarilor: suntem... în linie dreaptă!

A mai trecut o săptămână iar lucrările efectuate de Tancrad continuă să evolueze într-un ritm rapid şi eficient. După ani de lălăială şi indiferenţă în care firmele gălăţene (şi nu numai!) câştigau lucrări pe care fie nu le duceau la un bun sfârşit, fie le abandonau pe parcurs, fie ofereau rezultate dezamăgitoare, iată că Tancrad-ul reuşeşte să se impună într-un mod pozitiv: e calitate, e seriozitate şi sunt activităţi încadrate în graficul stabilit!
De la ultima mea vizită pe şantierul deschis pe strada Asachi, asfaltările au continuat, liniile de tramvai au fost poziţionate corespunzător şi s-a turnat deja stratul de ciment până după intersecţia cu strada Siderurgiştilor.



În intersecţia străzilor Asachi şi Saligny s-a restabilit conexiunea tramvaielor, atât în ceea ce priveşte deplasarea cât şi din punct de vedere al alimentării.



Chioşcurile şi barurile din staţia „Stadion Oţelul” au fost demolate. Aşteptăm feed-back-ul necesar...

Lucrările au prins contur şi pe strada Siderurgiştilor, pe porţiunea cuprinsă între Gheorghe Asachi şi Gheorghe Doja. Liniile de tramvai au fost scoase; altele noi le vor lua locul...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu