joi, 4 iulie 2013

Prezentarea Prestij-ului MAW

În cursul acestei după-amieze, midibuzul MAW şi-a făcut puţin timp pentru a participa la şedinţa foto. A trebuit să mă mişc repede şi bine... aşa cum ştie să se mişte şi eroul nostru în trafic.
La o primă analiză, am descoperit un mijloc de transport întreţinut corespunzător pentru serviciile oferite călătorilor: sistem de iluminare activ integral, geamuri cu aerisiri şi trape funcţionale, salon curat şi – nu în ultimul rând – conducători auto care-şi respectă meseria în mod profesionist.
După şedinţa foto a urmat şi „drive-test”-ul, întreprins pe ruta Metro – Piaţa Centrală. Sub priceperea conducătorului, midibuzul a efectuat o cursă sigură şi liniştită.
De-a lungul activităţii sale, MAW a schimbat câţiva titulari şi a trebuit să se adapteze fiecărui stil de conducere. A făcut-o mereu, fără probleme. Astăzi, după aproape un deceniu de la debutul în circuitul de transport local, pot spune despre MAW că este una dintre maşinile care a absentat rareori şi atunci doar pentru defecţiuni minore sau pregătiri I.T.P.
-exteriorul:








-salonul:










-cabina:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu